2018

Árak

Családi, szülinapi, gyermek, páros, kismama, újszülött fotózás

A fotózás időtartama nagyjából két-három óra, családi és babafotózásnál nagyban függ a gyermekek ritmusától.
Etetésre, öltöztetésre, ringatásra kellő idő áll rendelkezésre. Ha eljöttök hozzám a szeretteiddel, csak veletek foglalkozom, az a délelőtt vagy délután csak rólatok szól.

Árak:

Pinduri csomag: 15 db fotó 15 000 Ft
Ölelő csomag: 25 db fotó 20 000 Ft
Simogató csomag: 40 db fotó 25 000 Ft

Minden csomaghoz készítek egy darab üdvözlő kártyát, melyet digitális formában küldök el. A kártya tartalmaz egy általalatok kiválasztott fényképet, hozzáillő idézettel. Remek ajándék lehet nagyszülőknek, keresztszülőknek.

 


 

Portré és glamour fotózás:

Előre megbeszélt koncepció alapján, külső és belső helyszíneken is történhet a képek elkészítése.
A fotózás időtartama nagyjából két óra. Ez alatt az idő alatt csak Te vagy a középpontban, és arra törekszünk, hogy a legjobb hangulatban és a legszebb képek készüljenek Rólad!

Árak:

Gyöngy csomag: 15 db fotó 15 000 Ft
Selyem csomag: 30 db fotó 20 000 Ft

 


 

Business fotó:

Weboldalra, facebook oldalra, választható, egyszínű háttérrel készülnek a képek.

Árak:

5db fotó 5000 Ft


Esküvői és jegyes fotózásra kérd egyedi ajánlatom! 

Mivel minden esküvő más és más igények szerint történik, ezért a kötött árak közt is szabad mozgást tudok biztosítani úgy, hogy azzal mindannyian elégedettek legyünk. Igyekszem minden kérést és kívánságot teljesíteni, hogy a Ti nagy napotok úgy legyen megörökítve, hogy még évek múltán is örömötök teljék a képek nézegetésében és mosolyt csaljon arcotokra az emlékek felidézése.

 


 

 

Minden fotózáshoz igyekszem egyedi, csak rád, rátok jellemző környezetet kitalálni, ezért rendkívül fontosnak tartom a köztünk lévő előzetes kommunikációt, akár telefonon, akár írásban, de igény esetén személyesen is.
Az átadott képek mindegyike retusált. A feltüntetett  árak egy családra (maximum 5-6 főre) érvényesek. Ennél több személy esetén külön megbeszélés tárgyát képezi a fotózás ára. Nyers képeket nem áll módomban odaadni.

Szeretettel várok mindenkit!

Meli